Health Centre Zuidhorn

MamaFit

MamaFit in Zuidhorn

MamaFit is het vervolg op ZwangerFit. Na je bevalling wil je weer snel in vorm komen en dat kan bij je vertrouwde ZwangerFit Trainer. Het is een groepstraining voor moeders vanaf de 4e week na de bevalling die weer in conditie willen komen en hun oude figuur terug willen krijgen. Er worden oefeningen gedaan om het uithoudingsvermogen en kracht te vergroten en de buik- en bekkenbodemspieren te trainen. Daarnaast wordt informatie gegeven over de volgende onderwerpen:

Hoe kom ik na mijn bevalling weer snel in vorm?
Welke oefeningen moet ik doen om weer snel een normale/platte buik te krijgen?
Wanneer mag ik weer sporten?
Hoe voorkom ik incontinentieklachten?
Hoe kan ik het beste mijn baby tillen/dragen?
En alle andere vragen…

Liever individueel en niet gebonden aan een vast tijdstip? Dan kan dit ook individueel. De groepsles vindt plaats op dinsdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur.

Optimale begeleiding
rondom je zwangerschap

Fysiotherapie
Hydrotherapie
Fitness & Groepstrainingen
Valpreventie

Evert Bron 

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.

Jur Bron 

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Mieke Bron – du Bois

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.

Marit Borstlap

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.

Facebook Instagram