Health Centre Zuidhorn

Valpreventie

Valpreventie in Zuidhorn

Bent u weleens gevallen of juist bang om te vallen? Dan is de cursus valpreventie iets voor u. In onze 10 weekse cursus besteden we uitgebreid aandacht aan de valrisicos, kracht & balansoefeningen en leren we u in kleine stappen goede valtechnieken aan. Dit doen we met behulp van onze valmat. U krijgt iedere week 1 groepstraining en 1 individuele training waarbij we de verschillende aspecten gaan behandelen. Daarnaast ontvang iedere deelnemer een uitgebreide cursusmap met veel informatie en oefeningen voor thuis. In principe kan iedereen deelnemen aan de cursus, mocht u twijfelen of u kunt deelnemen met u klachten en/of aandoening neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Alle trainingen worden gegeven door fysiotherapeuten.

 De voordelen van onze Cursus Valpreventie:

 In een veilige en prettige setting werken aan kracht & Balans

 U krijgt een uitgebreide Cursusmap

U leert in kleine stappen goede valtechnieken

 Alle lessen worden uitsluitend begeleidt door fysiotherapeuten

NIEUW Mini-cursus valpreventie

Wij bieden nu ook de mini-cursus valpreventie aan. Dit is een 3 weekse cursus waarin het onderdeel leren vallen het belangrijkste onderdeel is van de cursus. In de cursus leert u alle verschillende val technieken(voor,-zij,- en achterwaarts). Daarnaast wordt er gewerkt aan uw balans door trainingen op het valparcours.

 

 

Meld u aan voor de cursus valpreventie

Fitness & Groepstrainingen
Hydrotherapie
Zwanger & Mamafit
Fysiotherapie

Evert Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.

Jur Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Mieke Bron – du Bois

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.

Marit Borstlap

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.

Facebook Instagram