Health Centre Zuidhorn

Spinning

Spinning/wielrennen in Zuidhorn

De Praxtour Course is de ideale bike voor de wielrenner die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Hij biedt een zeer realistische indoor-fietsbeleving. De bike is ontworpen met de maten en het uiterlijk van een racefiets. Dit zorgt voor een optimale houding en natuurgetrouw gevoel. Schakelen doe je, net als op een echte racefiets, met Praxtour’s elektronische shifters. Daarnaast beschikt het systeem over Active Resistance, dit zorgt ervoor dat de weerstand automatische veranderd bij wisselingen van (stijgings)percentages in de route. De mechanica is extra sterk uitgevoerd en kan beklimmingen tot 24% simuleren! Beklim in een virtuele fietstocht de Mont Ventoux of de Alpe d’Huez of een van de andere routes in Europa. Een leuke en uitdagende manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren.

Trainen onder
deskundige begeleiding

Fysiotherapie
Hydrotherapie
Zwanger & MamaFit
Valpreventie

Evert Bron 

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.

Jur Bron 

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Mieke Bron – du Bois 

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.

Marit Borstlap

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.

Facebook Instagram