Health Centre Zuidhorn

Groepstrainingen

Groepstrainingen in Zuidhorn

Alleen trainen saai en eentonig? Moeite om het vol te houden? Als u uzelf hierin herkent dan is fitness in groepsverband waarschijnlijk meer iets voor u! Motivatie, gezelligheid en echte resultaten behalen zijn een aantal reden waarom u groepstraining eens zou moeten proberen! Bij Health Centre Zuidhorn zijn er meerdere groepstrainingen te volgen:

BBBB-training, een groepstraining op muziek waarbij met name oefeningen worden gedaan voor de Benen, Billen, Buik en Bekkenbodem spieren. Er wordt gebruikt gemaakt van steps, oefenballen en ander klein fitness materiaal.

Circuittraining, een groepstraining waarbij er 10-15 oefeningen in snel tempo worden uitgevoerd. Hierbij worden spieren over het hele lichaam getraind met als doel om het uithoudingsvermogen en kracht te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor iedereen die zijn of haar spierkracht wil vergroten en fit wil worden.

SeniorenFit, een groepstraining voor mensen vanaf 50 jaar en ouder die in een gezellige sfeer de algehele conditie willen verbeteren. Er worden oefeningen gedaan om het uithoudingsvermogen, balans en spierkracht te vergroten. Daarnaast is er aandacht voor individuele klachten en wensen en worden hier persoonlijke oefeningen voor gegeven.

 

Rooster groepslessen:

SeniorenFit Maandag 16:00 tot 17:00 uur
Circuit Training Maandag
Zaterdag
18:30 tot 19:30 uur       08:30 tot 09:30 uur
BBBB – Training Dinsdag/Donderdag 19:00 tot 20:00 uur
MamaFit Dinsdag 20:00 tot 21:00 uur

Trainen onder
deskundige begeleiding

Fysiotherapie
Hydrotherapie
Zwanger & MamaFit
Valpreventie

Evert Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.

Jur Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Mieke Bron – du Bois

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.

Marit Borstlap

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.

Facebook Instagram