Health Centre Zuidhorn

Fitness

Fitness in Zuidhorn

Wilt u fitnessen/sporten in Zuidhorn? Dan kunt u bij Health Centre Zuidhorn terecht voor fitness, groepstrainingen en personal training. Onder professionele en persoonlijke begeleiding kunt u, op eigen niveau, uw conditie verbeteren. Iedereen, van beginner tot gevorderd en van jong tot oud, kan bij ons terecht om zijn of haar persoonlijke doelstellingen te bereiken. Er wordt een uitgebreide intake afgenomen en in samenspraak met u stellen we een persoonlijk trainingsschema op. U kunt bij ons ook sporten via Bedrijfsfitness Nederland. Daarnaast zijn wij ook door Diabetesvereniging Nederland benoemd tot Sportcentrum met oog voor diabetes. 

De voordelen van sporten bij Health Centre Zuidhorn:

  Kleinschalig

  Moderne apparatuur

  Fitnessruimte voorzien van airco

  U traint altijd onder begeleiding van fysiotherapeuten

  Prettige sfeer

  Persoonlijk trainingsschema

  Geen inschrijfkosten

 

Tarieven

Fitness 1x per week           37,- per maand

Fitness onbeperkt              47,- per maand

Student onbeperkt             32,- per maand

Intake/Inschrijfkosten         Gratis!

Al onze sportabonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Meer dan een sportschool
Wij willen je graag kennis laten maken met ons nieuwe online clubportaal. Naast dat het een plek is waar je met andere leden in contact kunnen komen, bieden we je via ons portaal allerlei tools om makkelijker je fitnessdoelen te behalen!

Training

Maak trainingsschema’s en speel oefeningen af met video-instructies.

 

Voeding

Maak een persoonlijk voedingsplan aan en boek sneller resultaten.

 

Kalender

Plan je trainingen en vergeet nooit meer een workout.

 

Voortgang

Registreer je voortgang. Krijg een duidelijk beeld van het resultaat van je harde werk!

Mobiele App

Plan workouts in met je Kalender, speel ze af op uw telefoon en houd je voortgang bij met de app.

Community

Maak een profiel aan, doe mee met challenges, of ga de discussie aan in onze groepen.

Trainen onder
deskundige begeleiding

Fysiotherapie
Hydrotherapie
Zwanger & Mamafit
Valpreventie

Evert Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.

Jur Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Mieke Bron du Bois

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.

Marit Borstlap

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.

Facebook Instagram