Health Centre Zuidhorn

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie in Zuidhorn

Wat kan een sportfysiotherapeut voor u betekenen?
De behandeling van een sportfysiotherapeut heeft als doel het herstellen van blessures, het voorkomen van blessures en de verbetering van (sport)prestaties. Iedere sporter, recreatief of professioneel, kan bij de sportfysiotherapeut terecht voor adviezen en begeleiding.

De sportfysiotherapeut kan u begeleiden tijdens het trainen voor een specifiek (sport)doel, zoals een marathon. Maar ook als u aan een sport wilt gaan beginnen, maar niet weet hoe u dit moet aanpakken, kunt u terecht bij een sportfysiotherapeut voor adviezen en begeleiding.

Ook mensen met een chronische aandoening kunnen terecht bij een sportfysiotherapeut. Door meer te bewegen, en eventueel het beoefenen van een sport, kan de kwaliteit van leven worden verbeterd. De sportfysiotherapeut kan u adviseren in een passende sportbeoefening en daarnaast ook over de frequentie en intensiteit die voor u het meest geschikt is.

Sporten bij Health Centre Zuidhorn
Onze praktijk beschikt over een ruime fitnessruimte met professionele en moderne apparatuur en materiaal om zo een optimale training te kunnen aanbieden om uw doelen te behalen.

Samen werken aan een
persoonlijk behandelplan

Fitness & groepstrainingen
Hydrotherapie
Mama & ZwangerFit
Valpreventie

Evert Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.

Jur Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Mieke Bron – du Bois

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.

Marit Borstlap

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.

Facebook Instagram