Health Centre Zuidhorn

Oncologie Fysiotherapie

Oncologie Fysiotherapie in Zuidhorn

Steeds meer mensen overleven de diagnose kanker. Maar vaak geeft kanker, of de behandeling ervan, klachten of restverschijnselen. Vermoeidheid, pijn, verminderde conditie en onzekerheid zijn hier voorbeelden van. Fysieke revalidatie is dan ook nodig om het leven na kanker weer zo goed mogelijk op te kunnen pakken.

Oncologische revalidatie bestaat uit twee fases. Als eerste wordt er aandacht besteedt aan eventuele bijkomende klachten (zoals bewegingsbeperking of klachten door een litteken of secundair lymfoedeem). Er wordt vervolgens gestart met een beweegprogramma op maat, om spierkracht en conditie weer op te bouwen. Door een optimale conditie kan de kans op recidief worden verkleind.

Samen werken aan een
persoonlijk behandelplan

Fitness & Groepstrainingen
Hydrotherapie
Zwanger & MamaFit
Valpreventie

Evert Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.

Jur Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Mieke Bron – du Bois

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.

Marit Borstlap

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.

Facebook Instagram