Health Centre Zuidhorn

Fysiotherapie

Fysiotherapie in Zuidhorn

Bent u op zoek naar een professionele fysiotherapeut in de buurt van Zuidhorn? Voor fysiotherapie bent u dan bij ons aan het juiste adres. Sinds 1978 zijn wij met onze fysiotherapiepraktijk (voorheen Fysiotherapie Bron) één van de langst gevestigde fysiotherapeuten in Zuidhorn. Ons team bestaat uit 4 enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen specialisatie en expertise. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat u ook na de behandelingen klacht(en)vrij blijft. Hiervoor krijgt u adviezen en/of oefeningen mee van onze fysiotherapeuten om dit te realiseren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor nazorg middels fysio fitness.

Wat bieden wij met onze fysiotherapie:

  Persoonlijke aandacht

  Verschillende specialisaties en expertises

  Ongedwongen sfeer

  Nazorg in de vorm van “Fysio Fitness”

  Gemiddelde klantwaardering 9,9!

Fysiotherapeutisch Consult
Tijdens een fysiotherapeutisch consult wordt er een intakegesprek(anamnese) afgenomen. Dit om informatie over de klacht en de beperkingen die u ervaart in het dagelijks leven en/of tijdens het sporten of uw werk te inventariseren. Na dit gesprek volgt het lichamelijk onderzoek om de oorzaak van uw klacht(en) in kaart te brengen. Vervolgens stellen we in samenspraak met u een behandelplan op. De behandeling duurt in principe 30 minuten. Bent u niet in staat om bij ons in de praktijk te komen? Dan behandelen wij ook aan huis, mits u over een medische indicatie beschikt.

Betaling & vergoeding fysiotherapie
Uw behandelingen fysiotherapie worden direct gedeclareerd bij uw zorgverzekering, als wij een contract hebben met deze zorgverzekeraar. Zo niet, dan ontvangt u van ons een nota die u zelf kunt insturen. De tarieven die wij hanteren voor niet gecontracteerde fysiotherapie: Tarieven fysiotherapie 
Wilt u in aanmerking komen voor vergoeding, dan dient u zich te realiseren dat u wel een aanvullende verzekering afgesloten moet hebben. Fysiotherapie wordt vanuit die aanvullende verzekering vergoed. Aandoeningen uit de chronische lijst worden ook vergoed uit de basisverzekering vanaf de 21ste behandeling.

Kwaliteit & samenwerkingen
Onze praktijk voldoet aan alle wettelijke(kwaliteit) eisen. Zo zijn al onze fysiotherapeuten zowel CKR(Centraal Kwaliteitsregister) als BIG(Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerd. Hiermee voldoen wij aan de laatste bij- en nascholingseisen. Onze praktijk is aangesloten bij het ClaudicatioNet en het ReumaNet Noord.

Recensies

René van Doren
René van Doren
11:24 08 Jul 17
Zeer fijne en professionele fysiotherapeut (Jur en Evert) die mij uitstekend heeft behandeld voor hielspoor en coacht bij het weer fit worden en afvallen. Wat echt heel erg goed werkt is dat je naast de fysiotherapie ook kan fitnessen om sterker/fitter te worden. Het is een rustige sportschool met erg goede apparatuur zodat je eigenlijk nooit op een apparaat hoeft te wachten. De airco is ook erg fijn en je ziet dat alles erg netjes wordt onderhouden. Een echte aanrader voor iedereen die fitter wil worden zonder daarbij het gevoel te krijgen in een fabriek te belanden!
Gerda Jaarsma
Gerda Jaarsma
19:32 16 Jul 17
effectieve therapie en nuttige oefeningen bij ischias-blessure gekregen; staan open voor wensen/suggesties van klant
Chiel de Haas
Chiel de Haas
12:24 18 Jul 17
Bij deze praktijk luistert men heel goed naar je klachten en wordt je vervolgens prima behandeld
F Tienstra
F Tienstra
15:09 18 Jan 18
Anne M
Anne M
13:20 07 Feb 11
Kars de Mooiweer voetballer
Kars de Mooiweer voetballer
09:24 29 Sep 18
Bekijk alle beoordelingen

Samen werken aan een
persoonlijk behandelplan

Fitness & Groepstrainingen
Hydrotherapie
Zwanger & Mamafit
Valpreventie

Evert Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.

Jur Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Mieke Bron du Bois 

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.

Marit Borstlap

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.

Facebook Instagram