Health Centre Zuidhorn

Diëtist

Diëtist in Zuidhorn

Zoekt u een diëtist in Zuidhorn? Onze diëtist kan u helpen met het juiste voedingsadvies. Wist u dat diëetadvies gedeeltelijk wordt vergoed door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars? Om precies te zijn krijg je een vergoeding voor de eerste drie behandeluren per kalenderjaar. Wij werken samen met Diëtistenpraktijk Zuidhorn.

Cursus Gezond&Fit
Vanaf 1 maart biedt Health Centre Zuidhorn in samenwerking met Diëtistenpraktijk Zuidhorn de cursus Gezond&Fit aan! In 8 weken werken aan uw nieuwe leefstijl onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut en diëtist. Het programma bestaat uit 2 keer in de week sporten onder leiding van een fysiotherapeut en voedingsadvies van een diëtist.

De voordelen van cursus Gezond&Fit:

  Voor elk niveau wat betreft sport/bewegen

  Trainen wanneer het u uitkomt, onder leiding van een fysiotherapeut.

  Individueel voedingsadvies en voorlichting van een diëtist

  Inclusief drie weegmomenten(gewicht, vetpercentage en spiermassa etc.)

  Deels vergoed vanuit de zorgverzekering

Advies over het juiste
voedingspatroon

Fysiotherapie
Fitness & Groepstrainingen
Hydrotherapie
Zwanger & Mamafit

Evert Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.

Jur Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie voor myofasciale triggerpoint behandeling d.m.v. Dry needling. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

Mieke Bron du Bois

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie, zwangerschapsbegeleiding en oncologische revalidatie. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit, MamaFit en Hydrotherapie.

Marit Borstlap

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.

Facebook Instagram